Pressemeddelelse Rune Spliid stopper i AJAX København

29. september 2014

ajax logoKøbenhavn 29/09 2014

Pressemeddelelse fra AJAX København

Det er med beklagelse, at vi i dag skal offentliggøre, at venstre fløj Rune Spliid stopper i AJAX København med øjeblikkelig virkning.

– Da Rune tiltrådte sin kontrakt i AJAX København kom en spiller som netop var kåret som dansk mester med Aalborg Håndbold og en spiller som vidste, hvad der skulle til for at begå sig på højeste niveau og han har indfriet vores forventninger, udtaler sportschef Ole Christensen og fortsætter

– da vi for kort tid siden blev kontaktet af Rune som spurgte om der var en mulighed for, at vi kunne ophæve samarbejdet blev vi overrasket, men da begrundelsen var af personlige årsager blev vi hurtigt enige om, at det naturligvis kunne lade sig gøre, afslutter Ole Christensen.

– Jeg har fra første dag i klubben haft det rigtig godt. AJAX København lever op til alle de værdier som klubben har sat og sammenholdet i klubben er fantastisk, fortæller Rune selv om sin tid i AJAX, og fortsætter

– Jeg er glad for, at klubben har vist forståelse for mit ønske og jeg ønsker hele klubben og i særdeleshed mit gamle hold held og lykke i sæsonen.

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Ole-Christensen-Sports-Chef

Sportschef Ole Christensen
mobil 29 66 59 90