Sascha Juul spiller i Ajax København den kommende sæson

15. maj 2016

Sascha Juul spiller i Ajax København i den kommende sæson

Så er vi klar igen. Efter en 2. plads i sidste sæsons 1. division og 2 oprykningskampe mod Ringkøbing Håndbold, hvor vi var tættere på Ringkøbing Håndbold, end vores vestjyske venner vil erkende, stod vi tilbage med bristede forventninger og en kæmpe skuffelse, men vi manglede lige det allersidste, så vi tager endnu en tur i 1. division.

Det glæder os rigtig meget, at det ser ud til, at vi kan holde sammen på det meste af holdet, ligesom vi forventer at tilføje enkelte nye spillere til truppen, så der er begrundet håb om, at vi endnu engang kan præge den øverste del af rækken.

Vi er rigtig glade for, at vi har aftalt med Sascha Juul, at hun også spiller i Ajax København i den kommende sæson, og vi råder således over en af de hurtigste spillere i dansk dame elite håndbold.

John.Aage.Johansen

John Johansen – Sportschef i Ajax København siger:

”Sascha har jo været Ajax pige (med et par ”udlån”) siden tiden som ungdomsspiller, så vi fastholder en fantastisk spiller med et stort hvidt Ajax hjerte, og der er ingen tvivl om, at Sascha er en vigtig del af holdet både på og udenfor banen – og selv om Sascha ikke ser ud af så meget, så gør en stor positiv forskel både til træning og kamp.”

Sascha siger selv:

”Jeg har valgt at tage et år mere i Ajax København, da jeg trives i klubben og jeg glæder mig over at komme til hver eneste træning.

Det var selvfølgelig et stort nederlag, at vi ikke tog oprykningen i denne sæson, men det fællesskab, vi har haft sammen på holdet og i klubben er altoverskyggende, så det har på alle måder været et virkelig fedt år.

Det betyder alt for mig at være et sted, hvor jeg har det godt og er glad for at spile håndbold, og det har jeg i Ajax samtidig med at jeg føler at vi har et godt træningsmiljø, hvor jeg stadig udvikler mig.

Jeg glæder mig utroligt meget til en ny sæson, hvor det ser ud til, at vi beholder stort set det samme hold. Jeg er sikker på, at vi kan bygge noget endnu stærkere op sammen, sådan at vi endnu engang kan blive et tophold i 1. division.”