Stine Nørklit Lønborg fortsætter i Ajax København

23. april 2021

90 scoringer i åbent spil, 72 assists og 31 tilkendte straffekast – i 29 kampe.

Ovenstående er tallene fra Stine Nørklit Lønborgs sæson, og når de ser ud som de gør, er det ikke mærkeligt, at vi i Ajax København er vanvittigt glade for, i dag at kunne offentliggøre, at vi har forlænget vores aftale med Stine.

Har man set bare en enkelt af Ligakvindernes kampe i denne sæson, er man ikke et sekund i tvivl om at Nør er et offensivt festfyrværkeri. Og har man fulgt med hele sæsonen, ved man også at Nør har været forrygende igennem hele den snart færdigspillede sæson.
Der er blevet trukket store veksler på den 22årige bagspiller igennem hele sæsonen, men hun har vist sig at være i stand til at bære hele det ansvar der er blevet lagt over på hende, og mere til.

Kommende sæson bliver den femte af slagsen i ligaen for Ligakvinderne, og Nør har været med fra starten af årene i ligaen. Efter en så flot sæson fra vores duel-stærke bagspiller, og med udsigten til endnu en sæson i Ajax København, har vi bedt Nør selv at prøve, at sætte et par ord på hvad der har lykkedes så godt for hende igennem hele denne sæson, samt lidt om hvad hun har af forventninger til den forestående 2021/2022 sæson:

Jeg havde en kæmpe motivation for at komme godt tilbage på banen i denne sæson, eftersom det ikke blev til særlig meget håndbold for mig i sidste sæson, med både skulderoperation og Corona lockdown.
Når man er skadet, er der pludselig tid til at ligge sit fokus andre steder, og her har jeg blandt andet fokuseret på mit taktiske overblik, og min udvikling på det område synes jeg har bidraget meget til hvordan jeg har performet i år.

Til den kommende sæson forventer jeg at vi fortsætter med at ligge lag på vores gode spil fra denne sæson og fortsætte vores udvikling som hold.
Derudover håber jeg på at vi kan få tilskuere i hallen så Bavne igen kan blive fyldt med en masse energi og god stemning.

Vi har også fået assistenttræner for Ligakvinderne, Claus Kuno, til at sætte et par ord på både Nørs overståede sæson og hvorfor også han glæder sig over, at have bagspilleren til rådighed i næste sæson:

Nør har haft en fremragende sæson, hvor hun med hendes hurtige, direkte og konfronterende spil har været en evig trussel for vores modstanderes forsvar.
Det spil og den betydning Nør har fået for vores hold overstiger vores største forhåbninger.
Nør blev i opstarten til sidste sæson opereret i skulderen og var i sidste sæson derfor ’kun’ med efter jul.
Vi forventede derfor, at denne sæson skulle bruges til at få Nør tilbage til sit ’gamle’ niveau.
Det må vi i sandhed konstatere er lykkes, og mere til.
Nør kommer altid med en helhjertet og dedikeret indsats, og går altid forrest.
Du kan altid regne med Nør!

Spørgsmål eller lign kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Stine Nørklit Lønborg