Pressemeddelelse Tonny Krickau er ny assistenttræner i AJAX København

29. juni 2015

Pressemeddelelse                                                     København, 29/5 2015

 

Ny assistenttræner til AJAX København.

 

Vi er glade for, at vi igen kan byde Tonny Krickau Petersen velkommen tilbage til AJAX København.

Tonny er et velkendt navn og ansigt i Bavnehøj Hallen, hvor han tidligere har været træner for vores damer. Tonny har stor erfaring inden for trænergerningen fra flere danske klubber. Seneste har Tonny været tilknyttet 1. divisions herre i HØJ Håndbold.

Tonny kom i første omgang til HØJ Håndbold som cheftræner og havde i en periode den tidligere AJAX København spiller, Jesper Fredin, som assistenttræner. Tonny ønskede på et tidspunkt, at overgå til rollen som assistenttræner, da hvervet som cheftræner og en fuldtidsbeskæftigelse som lærer, krævede alt for meget.

Dog måtte han i den forgangne sæson igen kravle i cheftrænertrøjen, da klubbens hidtidige cheftræner stoppede midt i sæsonen.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen:

Da vores tidligere assistenttræner Søren Ole Nielsen ønskede, at tage imod et tilbud fra DHF angående nyt arbejde med talentudvikling af unge spillere, og vi ikke ville stå i vejen herfor, begyndte vi i den sportslige ledelse sammen med cheftræner Torben Nielsen, at undersøge potentielle emner.

Det var vigtigt, at vores nye assistenttræner var en person, som har den tilgang til trænergerningen som Torben har, og da Torben anbefalede ham, at vi tog en snak med Tonny som var positiv og vi kunne hurtig når hinanden.

Jeg er sikker på, at vi med Tonny med ombord, vil få et stærk trænerteam, slutter Ole Christensen.

Tonny Krickau Petersen udtaler om aftalen:

Jeg er glad for, at komme tilbage til AJAX København. Jeg havde det rigtig godt i klubben og kender hvert et hjørne af Bavnehøj Hallen – så det er som at komme hjem. Jeg er sikker på, at jeg får et godt samarbejde med Torben, som jeg også kender godt, og med et hold bestående af flere spillere fra sidste sæson og de mange nye spillere, som er tilknyttet i den seneste periode ved jeg, at det både bliver sjovt men også hårdt.

Jeg glæder mig, slutter Tonny Krickau.

IMG_20150629_134652

Tonny Krickau

Supplerende oplysninger:

Sportschef Ole Christensen mobil 2966 5990