U19 pigerne og trænere er klar til kommende sæson

U19 pige setuppet er klar til 20/21

Tidligere har vi præsenteret trænerkabalen på pigesiden. Nu er det tid til at gå lidt mere i dybden med de enkelte årgange og kigge nærmere på deres setup og trænere.
Hos U19 pigerne ser vi frem til at sende vores mange årgang 02 piger en årgang op. U19 holdet består af enkelte spillere i årgang 01, men grundstammen bliver fra årgang 2002, hvilket giver et godt fundament for de kommende sæsoner på U19 årgangen. Pigerne er en blanding af piger der har været i Ajax i længere tid, men der er også kommet nye piger til, før den netop overståede sæson. Netop denne gruppe har løfet både træningsniveau, individuelt niveau og det kollektive niveau over den forgangene sæson, mens vi har set vores 01’ere løfte et større ansvar på U19 holdet i denne sæson.
Rammerne omkring holdet er også på plads, og pigerne kan se frem til, at blive ledet igennem sæsonen af 3 dygtige trænere i form af Stiven Larsen, Tor Mikkelsen og Jakob Karlsen.
Netop dette mix af trænere er helt ideelt. Stiven har i den forgangene sæson været tilknyttet U19 holdet, Tor følger årgang 02 fra U17 og Jakob kommer fra 2. divisionsdamerne.
At kunne sikre pigerne kontinuitet med velkendte ansigter og tilknytte Jakob, som ved hvad det kræves for at spille og træne med på seniorniveau, er vi overbevidst om er det rigtige team omkring pigerne.
Sportschef Mathias Berg siger om holdet:
“Jeg glæder mig til at følge udviklingen i denne her trup. Her er nogle piger der virkelig vil deres håndbold og der er en virkelig god træningskultur, særligt omkring den fysiske træning. Jeg er meget tilfreds med, at vi lykkes med, at fastholde og udvikle “vores egne spillere”, samtidig med at vi supplerer truppen med dygtige og ambitiøse spillere der kommer til Ajax for at blive en del af miljøet og få muligheden for at blive en del af ligaholdet, hvis ærgerrigheden, indsatsen og talentet rækker til det.”
Vi glæder os til at følge både pigerne og trænerne i den kommende sæson
Spørgsmål kan rettes til Sportschef Mathias Berg på mathis.berg@gmail.com eller 21611249

Stiven Larsen, Cheftræner U19 piger

Tor Mikkelsen, Assistenttræner U19 piger

Jakob Karlsen, Træner hold 2