Ugens Partner – Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter

26. august 2020

KØBENHAVNS STØRSTE FYSIOTERAPI KLINIK TRÆDER IND I AJAX SOM NY PARTNER

I forbindelse med denne Ugens Partner vil vi gerne have lov er byde velkommen til Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter, som er ny partner omkring 1. division herrer i Ajax København. Det er utrolig glædeligt at Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter finder et samarbejde med Ajax interessant – Vi ser frem til et godt partnerskab, velkommen til og mange tak for opbakningen.

UDDANNET I SPORTS-FYSIOTERAPI

Nørrebro Fysioterapi har i mange år arbejdet med sportsudøvere på alle niveauer og vi har stort set beskæftiget os med alle sportsgrene, hvis ikke alle, så rigtig mange. På klinikken har vi fysioterapeuter som har videreuddannet sig specifikt til sports-fysioterapeuter og de brænder for at komme ud og gøre en forskel for udøverne i idrætslivet. Ajax København er en klub i rivende udvikling, med et kæmpe potentiale for at sætte sit positive aftryk på det københavnske idrætsliv. Netop det aftryk, vil vi som Københavns største fysioterapi klinik, sætte en stor ære i at være med til at skabe, i tæt samarbejde med Ajax København.

Vi kan allerede nu fornemme, det store løft Nørrebro Fysioterapi, har været for vores set up. Det engagement, den dedikation og energi vores nye fysioterapeauter, er kommet ind i samarbejdet med, har været eminent. Både spillere og træner er yderst tilfredse og vi er overbeviste om, at det vil gavne os meget på både den korte og lange bane – Udtaler Direktør Daniel Svensson

DANMARKS BEDSTE FITNESS ABONNEMENT – PLACERET PÅ NØRREBRO

Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter er Københavns største fysioterapi klinik som er tilknyttet et stort professionelt træningscenter, med alt det nyeste udstyr og over 2000 aktive medlemmer. Vi er placeret i hjertet af Nørrebro, blot 2 minutters gang fra Nørrebros Runddel. Vi er 26 engageret fysioterapeuter med hver vores interesser og specielle kompetencer indenfor genoptræning. Derfor favner vi utroligt bredt og er i stand til at hjælpe alt fra babyer til professionelle sportsudøvere. 

Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter – Fitness for alle, uanset alder og niveau

Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter er et personligt og fornuftigt alternativ til de store, pulserende fitnesscentre med høj musik og smarte folk i topform, som du finder overalt i København. Vores træningscenter på Thorsgade 59 har gæster i alle aldre, former og farver, og her bliver du ikke kigget ned på, fordi du er nybegynder eller i dårlig form. Vores kompetente personale er altid parate til at hjælpe dig tættere imod dine mål – uanset om du træner med henblik på en sundere livsstil eller har en skadesproblematik, der skal tages hensyn til.

Se mere til Nørrebro Fysioterapi & Træningscenter lige her og besøg dem på deres hjemmeside.